24-03-2016

OutSystems betrekt nieuw kantoor in Utrecht

Deel dit bericht

Sterke groei noopte OutSystems tot een verhuizing naar een nieuw kantoor. De leverancier van het gelijknamige Enterprise Rapid Application Delivery platform realiseerde in 2015 meer dan 200 procent omzetgroei ten opzichte van een jaar eerder en zag zijn personeelsbestand in de Benelux binnen een tijdsbestek van een jaar meer dan verdubbelen.

De wens om een nieuw en representatief kantoor te betrekken, kwam door de forse groei die het bedrijf doormaakte in een stroomversnelling. Algemeen Directeur van OutSystems Benelux Willem van Enter ziet dat steeds meer bedrijven OutSystems inzetten om flexibele, snel aanpasbare en kosteneffectieve bedrijfsapplicaties te realiseren. "Ik heb het dan niet alleen over mobiele applicaties, add-on functionaliteit of klantenportals, maar ook steeds vaker over volwaardige core-applicaties die het hart van een bedrijf vormen. Met de verhuizing van Maarssen naar kantorenpark Papendorp in Utrecht zitten we als bedrijf op een meer centrale, moderne en zichtbare plek, die recht doet aan de positie van OutSystems in de markt."

Trainingsruimte
Het kantoor in Utrecht beschikt onder andere over een hoogwaardige trainings- en presentatieruimte. Van Enter: "We gaan de ruimte gebruiken voor het verzorgen van opleidingen tot certified OutSystems-ontwikkelaar, partnermeetings en inhoudelijke, branchespecifieke sessies voor bestaande en toekomstige klanten." Met de sterk toegenomen vraag naar OutSystems-ontwikkelaars, twintig nieuw opgetekende klanten uit het enterprise-segment in het afgelopen jaar, een groot aantal midden- en kleinbedrijven en nieuwe partners in de vorm van lokale IT-dienstverleners en internationale system integrators, zal de ruimte veelvuldig gebruikt gaan worden.

Meer informatie www.outsystems.com

Partners